Naamswijziging

23-04-2024

Beste meneer/mevrouw,

Tandartspraktijk Bleeker gaat vanaf 1 juni 2024 verder onder een nieuwe naam: Tandartspraktijk IJsselmuiden. Aangezien oprichter Henk Bleeker – na een prachtige loopbaan als tandarts – met pensioen gaat, vonden wij het logisch om ook de naam van de praktijk aan te passen.

Behalve de nieuwe naam verandert er voor u niets. U kunt zoals vanouds vertrouwen op onze kwalitatieve mondzorg met optimale service en gemak. 

Zoals u ongetwijfeld weet, onderscheiden wij ons door het feit dat onze praktijk alle specialiteiten onder één dak heeft. U hoeft zodoende niet te worden doorverwezen naar een andere praktijk voor bijvoorbeeld een implantaat, een Invisalign-behandeling (onzichtbare beugel) of complexere behandelingen. Onze specialisten helpen u graag! 

Het aanstaande vertrek van onze gewaardeerde oprichter Henk Bleeker wordt opgevangen door een van onze andere tandartsen in de praktijk, waardoor u een ruime keuze heeft. Mocht het onverhoopt niet klikken met uw nieuwe behandelaar, dan staat het u vrij om van tandarts te wisselen. Bij het maken van afspraken wordt hierover met u overlegd.

Heeft u vragen over bovenstaande of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op via 038 333 3444.

Met vriendelijke groet,
Het team van Tandartspraktijk Bleeker/Tandartspraktijk IJsselmuiden

Bent u al patiënt bij ons?

Afspraak maken


Nog géén patiënt bij ons? Meld u dan hieronder aan:

Geslacht:*
BSN (direct invullen versnelt het aanmeldproces):
Staat u onder bewind?:*
Hoe bent u bij ons terecht gekomen?:

 

Tandartspraktijk Bleeker
Groenendael 233D
8271 EM
IJsselmuiden
Zo
Gesloten